... on kyllä ollut jo vähän pidemmän aikaa, mutta tällä sivustolla alkaa kesäloma vasta nyt. Syyksi pistän sen, että kun kerran on kesä, ilma on lämmin, järvetkin ovat lämminvesisisä, meille ostettiin uima-allas ja lähden pian perheeni kanssa kesälomalle.

Eli jos jollekkin ei ole tullut selväksi, mitä yritän sanoa, niin sanon sen nyt suoraan. Doll Story pitää kesätauon, mutta jatkuu muutamien viikkojen päästä syksyllä. En nyt viitsi lyödä lukkoon mitään päivämäärää, mutta sivut avautuvat todennäköisesti 11.09.-08, eli ei nyt ihan niin pitkän ajan päästä. Sillon ilmestyy uusin osa.

Niillekkin ihmisille jotka lukevat tätä koneen ääressä suklaapatukkaa poskeen pistellen, sanon vain, että hei, nyt on kesä, menkää ulos, uikaa, grillatkaa, nauttikaa vielä heinäkuusta kun voitte, sekä saatte sen edun. ;>

Terkuin Lilim (ent Miwa, nimimerkki vaihtui ^^)

EDIT// Simsini pimahti, tilttasi, kuoli. Ihan kuin olisin asentanut uuden lisärin, tai pikemminkin poistanut. Kaikki vain katosi, pum. Samoin Doll Story. Mutta tarinahan ei lopu, sitä helpotusta en teille suo. Vien sen loppuun, vaikka kaikki nyt katosikin, mutta vien tämän tarinani kunnialla loppuun asti. Eli neljäsosa tulee siis joskus elokuussa silti.

Niin ja Kuoleman tytär-tarina. Sinne ei taaskaan ole tullut mitään pitkään aikaan. En saa salasalaani sinne, enkä pahemmin muista sinne rekisteröimääni sähköposti-osoitetta. Olen kokeillut joka ikistä sähkäriäni, mutta vuodatus ei lähetä toista salasanaa. Kuoleman tytär tarina on kuollut ja kuopattu lopullisesti. Sinne on turha enää kommentoida, mutta voitte käyttää sitä stressin lievittäjänä ja purkautua sinne, jos ärsytän nyt hirveesti näillä jaaritteluillani  ^^''