Anteeksi nyt taas lyhyt osa.  Ja ehkä hieman sekava. Yritän tosissani saada neljännestä selkeän ja mahdollisimman pitkän!
Niin ja en ole varma, kirjoitetaanko se Piano vai Pieno vai onko tuo edes piano vai mikä ihme soitin... -.-' olisi pitänyt perehtyä asiaan ennen kuin kirjotin.

11syvcm.jpg
" Askeleet kohti tulevaa" sanotaan yleensä. Amy kuitenkin otti juuri parhaimmillaan askeleet kohti mennyttä, tietmättänsä. Ei kai siinä nyt mitään niin vakavaa pitäisikään olla. Mutta Amy ei todellakaan tiennyt, minkälainen hän oli ennen ollut. Kaukaisin muisto ulottui muutamien vuosien takaiseen kolariin, jossa hänen 'vanhempansa' menettivät henkensä. Amyn tilanne oli siis eri, kuin useimmilla meistä.

2yjopoh.jpg
Ehkä tyttö tajuisi vihdoin, mitä varten hänet oli luotu. Pelastamaan.

2nkv337.jpg
Se alkoi hyvin hitaasti. Hiljainen, etäinen, pianonsoitto kantautui nuoren tytön korviin. Aluksi se oli varsin miellyttävää. Se oli surullinen. Pelottava. Omalaatuinen. Etäinen. Se kertoi tarinaa. Se kertoi tarinaa, tytöstä nimeltä Amy.

Pikku hiljaa Amy tajusi, että ääni, laulu, oli kaukana miellyttävästä. Pian tämän jälkeen Amyn silmissä välähti ja hänen korvissaan soi. Amy nosti kätensä korvilleen.
" Ei..."

2eghgzk.jpg
Kuvat välähtelivät Amyn mielessä. Kuvia... verestä kiveseinillä... pelokkaasta, itkevästä naisesta... toisesta naisesta, joka katseli vakavana edellistä... sekä tytöstä, joka roikkui jonkin sortin laiteesta... keskeneräisenä...

345gev4.jpg
Amy haukkoi henkeään... hän tunsi kuinka polttava kuumuus raastoi hänen kehoaan... hän näki itsensä. Itsensä tehtävänä laboratoriossa... rakennettavan...

wqvotz.jpg
Maailma järähteli. Tärisi. Universumi repesi. Ja Amy... Amy muisti. Hän kuuli yhä sen sävelmän... epävarmoin askelin Amy yritti kävellä eteenpäin... kohti soittajaa.

nl1z6a.jpg
Pienet suloiset pianon koskettimet laskeutuivat ja nousivat omaan tahtiinsa. Soittajaa ei näkynyt, eikä ollut olemassakaan. Ei, soittaja oli piano itse. Amy katseli halvaantuneena pianon soittoa. Se näytti... ja olikin kaunista.

143019v.jpg
Amy hipaisi pianon koskettimia. Hän istuutui samettiselle penkille ja alkoi soittamaan. Ei, hänhän ei edes osannut soittaa!
Tuntematon voima liikutti Amyn sormia pianon koskettimilla ja niin Amy kuitenkin soitti.

Soittaen oman tarinansa.

//Purinkin itseni jo tuolla alussa. Mutta ihan vähän vielä. Onkohan nuo edes koskettimet X'D En ole varma, joten piano-ekspertit, älkää mollatko sen takia. Niin ja jos joku fiksu ihminen viitsii, kertoo jos tuo ei ole piano. Mielestäni tuollaiselle oli oma nimikin... mutta koska en ole mikään musiikki-nero, niin veikkaisin, että se on joku klarinetti-nimen tapainen (Eikös klarinetti ollut se huilu X'D)